Naast mijn autonome schrijverij doe ik werk in opdracht, zowel zakelijk als particulier. Voor o.a. onderstaande activiteiten – en varianten daarop – kun je me inzetten. Het tarief is afhankelijk van je wensen; mail me.

Tekst op maat / wrap-up
Een gedicht, een rap of een column op maat. Als aftrap van een netwerkbijeenkomst of juist een poëtische (en veelal humoristische) samenvatting als afsluiter van je evenement. Een manifest naar een spoken word-tekst vertalen of iemand met een gedicht in het zonnetje zetten; in alles en iedereen zit een mooie tekst.

Presentatie / interviewen
Steeds vaker kruip ik in de rol van presentator en dat vind ik tof. Zo praat ik al enkele jaren het programma in de grote zaal van het Geen Daden Maar Woorden-festival aan elkaar. Ook was ik moderator van diverse (live) talkshows. Daarnaast presenteer en produceer ik diverse podcasts. Ik interview graag en dat kan live met publiek erbij, maar ook als podcast of zelfs als geschreven interview. Een tv-programma presenteren lijkt me tof, dus als je redacteur bij Zomergasten bent mag je me uiteraard ook even mailen.

Schrijfcoaching / masterclass / cursus
Met ruim vijftien jaar ervaring als schrijfcoach in de benen heb ik reeds aardig wat schrijvers ervan kunnen overtuigen dat een writersblock niet bestaat. Ik stel je op je gemak en daag je uit. In groepsverband of één op één (al dan niet online). Of je nu rapt, dicht of schrijft; ik help je graag een stap verder. Voorwaarde is dat je wílt schrijven.

Opdrachtgevers
Ik schreef en presenteerde in opdracht van o.a. De Correspondent, BNNVara Spijkers met Koppen, International Film Festival Rotterdam, Gemeente Utrecht, Spoken Agency, Dunea, Hiphop In Je Smoel, Mensen Zeggen Dingen, EMOVES, Passionate Bulkboek, De Effenaar, 4XM Workshops, Wintertuin / De Nieuwe Oost, Huis van Gedichten, Hiphophuis, Poëziebus en Poetry Circle Nowhere.